Suzanne's aardappelsalade met ei

Enige commentaar is altijd dat er te weinig eieren zijn!

Ingrediƫnten

  • 450 gr voorgekookte krieltjes

  • 10 eieren

  • 3 grote appels

  • 10 augurken

  • 2 bosjes bosui

  • 6 eetlepels mayonaise

  • 12 eetlepels kwark

  • 6 theelepels mosterd

  • Gesnipperde peterselie

  • 1 komkommer

  • 1 bakje kleine tomaatjes

Bereiding

  • Kook de eieren in 10 minuten hard.

  • Laat de eieren schrikken, en pel ze.

  • Snijd de eieren in partjes.

  • Schil de appel en snij in stukjes.

  • Besprenkel de appel met 6 eetlepels van het augurkennat.

  • Snijd de augurken in kleine stukjes.

  • Snijd de komkommer in blokjes.

  • De schoongemaakte bosuitjes in ringen.

  • Roer een sausje van de mayonaise, kwark en mosterd, breng op smaak met peper en zout.

  • Meng het sausje door de aardappel, schep de appel, augurk, komkommer, bosui en peterselie erdoor.

  • Breng de salade op smaak met peper en zout.

  • Garneer de salade met ei en tomaat.