
Suzanne's aardappelsalade met ei
Enige commentaar is altijd dat er te weinig eieren zijn!
Ingrediƫnten
450 gr voorgekookte krieltjes
10 eieren
3 grote appels
10 augurken
2 bosjes bosui
6 eetlepels mayonaise
12 eetlepels kwark
6 theelepels mosterd
Gesnipperde peterselie
1 komkommer
1 bakje kleine tomaatjes
Bereiding
Kook de eieren in 10 minuten hard.
Laat de eieren schrikken, en pel ze.
Snijd de eieren in partjes.
Schil de appel en snij in stukjes.
Besprenkel de appel met 6 eetlepels van het augurkennat.
Snijd de augurken in kleine stukjes.
Snijd de komkommer in blokjes.
De schoongemaakte bosuitjes in ringen.
Roer een sausje van de mayonaise, kwark en mosterd, breng op smaak met peper en zout.
Meng het sausje door de aardappel, schep de appel, augurk, komkommer, bosui en peterselie erdoor.
Breng de salade op smaak met peper en zout.
Garneer de salade met ei en tomaat.